Monday, October 20, 2014

Una setmana molt interesant

Bé, aquesta setmana la comencem veient els videoblog que havien fet les meves companyes. Toni, va portar a Arnau, un noi que ja havia acabat la carrera de comunicació audiovisual i estava fent el master.

Vam començar la classe comentant cadascun dels videoblogs i Arnau va fer un comentari critic per a millorar-los. També ens va contar la seua experiència sobre la carrera. Va ser bastant interessant encara que jo no vaig fer aquesta carrera, em va agradar molt.


En la següent classe vam veure el videoblog del professor que ho va fer sobre un extraterrestre que vènia a criticar el nostre món. Va fer una critica sobre el que fem els humans per divertir-nos, com matar als toros i fer-los sofrir i va posar alternatives amb altres festes en les quals no se li fa cap a dany a cap animal.

A mi, personalment em va a agradar molt ja que estic en contra de fer mal i em sembla de salvatges tot aquest tipus de festes, haurien d'estar prohibides.

Per ultimo he de dir que aquesta setmana ha estat molt entretinguda i que veient com han estat els videoblogs, em toca fer un al meu.

Fins a la setmana que ve.

1 comment:

Antoni de la Torre said...

"Jo no vaig fer" és "jo no faré" aquesta carrera. L'última frase "al meu" és "a mi".
A veure si t'animes a fer un gran videoblog a novembre. Vés pensant en el guió.